Video

På Ellekilde producerer vi vores egene videoer. Hvad videoerne skal handle om er op til medlemmerne er vil lave dem. Det er medlemmerne der selv står for alle processerne i videoproduktionen, med hjælp fra en medarbejder. At lave en video kan være en lang men sjov og lærerrig proces. Der er forskel på hvor stor projektet er, men ens for alle videoproduktionerne er, at de kræver planlægning, at man forpligter sig, samarbejde, tålmodighed, og meget mere tid end de fleste forestiller sig. 
 
Har du lyst til at lave en video, så skal du tale med Frede. Vi starter altid med at lave en kort film, så du for en idé om det arbejde der skal til. Har du lyst til at lave en større produktion kræver det mere tid og det skal planlægges mere detaljeret. Men det er også sjovt. 

Vi indhenter altid en speciel "video tilladelse" fra medlemmernes forældre, hvis medlemmerne der optræder i videoen er let genkendelig og er med navns nævnelse.

Herunder er nogle at de produktioner vi har lavet gennem årende.

Ski tur for Klub Skovlunde 2012 til Branäs i Sverige.

5 små film fra vores ski tur til Branäs i nord Sverige.

© Ellekilde Fritidscenter 2012

Turen op og nedSki Skole


Tur på den røde


Fun Park


Free Style Jump

Kagedåsen

Spændingsfilm lavet af Ellekilde Fritidscenter.
År 2007
Plot: Tre piger stjæler nøglen til et hus for at finde en kagedåse med et værdigfuldt indhold. De bryder ind i huset, men mens gennemsøger huset, kommer manden der bor i huset hjem.

© Ellekilde Fritidscenter 2012

Kagedåsen

The Doodles - En Dag I Maj

Musik og video er produceret på Ellekilde Fritidscenter.

År 2007

© Ellekilde Fritidscenter 2012

The Dooldes - En Dag I Maj
Rundvisning på Ellekilde Fritidscenter 2005

Se en video rundvisning af Ellekilde fritidscenter. Videoen er fra 2005 så der er sket en del forandringer, men videoen giver en udmærket indtryg af institutionen.

© Ellekilde Fritidscenter 2012Rundvisning på Ellekilde Fritidscenter
Scary Mask

Gyserfilm produceret af Ellekilde Fritidscenter
År 2005

OBS: Ikke egnet for mindre børn.

Plot: Mobning, hemmeligheder og kærester! Alt sammen noget fra en helt almindelig dag, på en almindelig skole, i en almindelig klasse med almindelige elever. Men når de bliver blandet ind i mord, mystik og hævn, bliver alt anderledes.
Pigen Jennifer er træt at bliver drillet med at hun ikke har nogle kæreste.
Pludselig åbner gabet sig til et skole mysterium der overgår alt. Veninderne bliver myrdet én efter én. Men hvem er den mystiske morder?

© Ellekilde Fritidscenter 2012

Scary MaskComments